Vračila

Politika vračil

Zaupamo v Usodo, ne v prisilo.

V Adorable Stones, vaši zanesljivi trgovini s kristali, kadili in minerali, verjamemo, da mora biti izbira kristala stvar usode in ne prisilne izbire. Zato podpiramo vašo pot do popolnega izdelka z našo brezskrbno politiko vračil.

14-Dnevno Obdobje Vračil - Brez Vprašanj, Brez Dodatnih Stroškov

Če ugotovite, da izbrani izdelek ni tisti pravi za vas, ga lahko brez skrbi vrnete v roku 14 dni od datuma nakupa. Ne bomo vam zastavljali dodatnih vprašanj in ne bo nobenih dodatnih stroškov. Vaše zadovoljstvo in harmonija z izbranim izdelkom sta naša glavna prioriteta.

Enostaven in Hiter Proces Vračila

Za vračilo izdelka nas preprosto kontaktirajte preko kontaktnega obrazca ali telefona, ki je naveden na naši spletni strani. Obljubljamo hitro procesiranje vašega vračila. Nato sledite preprostim korakom, ki vam jih bomo posredovali, in izdelek vrnite v originalni embalaži.

Zavezani k Vašemu Zadovoljstvu

Vaše zaupanje in zadovoljstvo sta ključnega pomena za nas. Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete pomoč pri procesu vračila, smo vedno tukaj za vas.

Adorable Stones smo zavezani k zagotavljanju najboljše izkušnje za naše stranke, ki iščejo kristale, kadila in minerale.