O nas

Spoznajte mojo zgodbo :)


Hej, super, da ste tukaj!

Dovolite, da vam predstavim svojo svetlo stran življenja, kjer se prepletata ljubezen do kristalov, mineralov in čarobnih kadil ter globoko spoštovanje narave. Sem Janja in z veseljem vam razkažem svojo trgovino s kristali, minerali in kadili Adorable Stones :)

Kdo Sem?

Sem navdušenka nad naravo, a kristali, minerali in kadila so postali nepogrešljiv del mojega življenja. Kristali so me prevzeli že v otroštvu, ko sva z mamo obiskovali tržnico v Ljubljani. Tam sva spoznali prijaznega trgovca, ki je vedno znal izbrati pravi kristal za pravi trenutek. Ta izkušnja me je navdihnila, da sem se še bolj poglobila v svet kristalov in začela raziskovati njihove čudovite učinke.

Moja strast

Danes sem združila svojo strast do kristalov, mineralov in kadil ter želim svoje znanje in izkušnje deliti z vami. Verjamem, da ti naravni elementi prinašajo notranjo harmonijo, pomirjajo um in prispevajo k boljšemu telesnemu in duševnemu počutju. Z mojo strastjo želim navdihniti tudi vas in vam pomagati odkriti, kako lahko v svojem življenju izkoristite te čarobne učinke.

Kako vam lahko pomagam?

Pri raziskovanju sveta kristalov, mineralov in kadil se lahko pojavijo vprašanja ali potreba po nasvetih. Ne obotavljajte se stopiti v stik z mano. Sem prijazna oseba in sem tu, da vam pomagam. Z veseljem bom odgovorila na vaša vprašanja in vam svetovala o pravilni uporabi kristalov, mineralov in kadil, vključno s priljubljenim palo santom, čudovitim ametistom, za vaše posebne potrebe.

Stopite v stik z menoj

Če želite izvedeti več o pozitivnih učinkih kristalov, mineralov in kadil, vas vabim, da me kontaktirate tukaj ali pa kar direktno na instagram profil, ki pa ga lahko najdeš tukaj.

Veselim se vaših vprašanj, izmenjave izkušenj in skupnega raziskovanja tega čarobnega sveta.

Hvala, ker ste si vzeli čas, da spoznate mojo zgodbo.

Skupaj ustvarjamo čaroben svet narave, harmonije in notranjega miru.