Zvezde, Kristali in Smeh: Ko Astrologija sreča Kristale in Kadila

Astrologija s kristali in malo heca

Zvezde, Kristali in Smeh: Ko Astrologija sreča Kristale in Kadila

Astrološka zabava: Kristali, kadila in zvezdni cirkus!

Hej, si kdaj pomislil, da so tvoji horoskopski znaki več kot le naključne besede v časopisu? V tem članku bomo raziskali, kako lahko kristali, minerali in kadila okrepijo tvojo astrološko izkušnjo. In ne skrbi, to ne bo še en dolgočasen astrološki članek. Pripravi se na potovanje, ki bo razsvetlilo tvoj um, in morda celo tvojo sobo, če se odločiš za kakšen kristal ali dišeče kadilo.

Oven (21. marec - 19. april)
Horoskopski znak oven

Oven, tvoja energija je kot baterija, ki je nikoli ne zmanjka. Zakaj ne bi okrepil te energije z rdečim jaspisom? Ta kamen ti bo dal dodaten 'boost', ko boš tekel svoj maraton življenja. In ko ti tvoja impulzivnost uide izpod nadzora, prižgi kadilo s sivko, da se umiriš.

Bik (20. april - 20. maj)
Horoskopski znak Bik

Dragi Bik, tvoja trma je legendarna. Rožev kvarc bo pomagal zmehčati tvojo 'rogato' naravo in prinesel več ljubezni v tvoje odnose. In kadar se počutiš kot ujet v blatu, izberi kadilo s sandalovino, da ti pomaga najti notranji mir.

Dvojčka (21. maj - 20. junij)
Horoskopski znak Dvojčka

Oh, Dvojčka, vedno na dveh mestih hkrati. Citrin ti lahko pomaga uskladiti tvojo Yin in Yang energijo. In ko se tvoji možgani pregrejejo od vseh teh misli, prižgi kadilo z bergamotko, da se osvežiš.

Rak (21. junij - 22. julij)
Horoskopski znak Rak

Rak, tvoje čustva so globoka kot ocean. Lunin kamen (moon stone) te bo povezal z tvojo pravo čustveno globino. Kadilo z jasminom bo pomagalo, da se tvoje razburkane vode umirijo.

Lev (23. julij - 22. avgust)
Horoskopski znak Lev

Lev, tvoj sijaj lahko zasenči celo Sonce. Tigrovo oko bo okrepilo tvojo naravno karizmo in ti pomagalo ostati v središču pozornosti, kjer si najraje. Ko pa se počutiš malo prevročega, prižgi kadilo z limonsko travo, da se ohladiš in obnoviš energijo.

Devica (23. avgust - 22. september)
Horoskopski znak Devica

Pozdravljena, Devica, vedno tako natančna in metodična. Amazonit bo pomagal umiriti tvoje analitične misli in prinesel ravnovesje v tvoj življenjski urnik. Za tiste dni, ko si preveč kritična do sebe, si privošči kadilo z vanilijo, da se počutiš bolj sproščeno.

Tehtnica (23. september - 22. oktober)
Horoskopski znak Tehtnica

Tehtnica, vedno iščeš harmonijo in ravnotežje. Lepidolit je tvoj 'zen' kamen, ki ti bo pomagal ohraniti mir tudi v najbolj stresnih situacijah. In ko se tehtnica nagne na stran stresa, prižgi kadilo s patchouli, da se vrneš v svoje naravno stanje ravnovesja.

Škorpijon (23. oktober - 21. november)
Horoskopski znak Škorpijon

Ah, Škorpijon, tako skrivnosten in intenziven. Obsidian bo zaščitil tvojo skrivnostno naravo in odgnal negativne energije. Prižgi kadilo z mirto, ko potrebuješ, da se tvoje strasti malo umirijo.

Strelec (22. november - 21. december)
Horoskopski znak Strelec

Strelec, vedno iščeš smisel v življenju. Sodalit ti bo pomagal na tvojem filozofskem iskanju in povečal tvojo duhovno zavest. Kadilo z cimetom bo dodalo malo avanture v tvoje vsakdanje rutine.

Kozorog (22. december - 19. januar)
Horoskopski znak Kozorog

Kozorog, tvoja ambicioznost nima meja. Črni obsidian je tvoj idealen partner pri doseganju teh visokih ciljev. In ko se počutiš preobremenjenega z odgovornostmi, prižgi kadilo z brinom, da se umiriš.

Vodnar (20. januar - 18. februar)
Horoskopski znak Vodnar

Vodnar, vedno si korak pred drugimi. Akvamarin te bo spodbudil, da ostaneš zvest svojim idejam in ohraniš svojo individualnost. In ko se počutiš preveč odmaknjen od sveta, prižgi kadilo s kopalom, da se ponovno povežeš z okolico in ljudmi.

Ribi (19. februar - 20. marec)
Horoskopski znak Ribi

Ribi, tvoja domišljija nima meja. Ametist ti bo pomagal ohranjati duhovno jasnost in spodbujal tvojo ustvarjalnost. Prižgi kadilo s kadilno bosvelijo, da se potopiš v globine svojih sanj in intuicije.

No saj..

ne glede na to, ali verjamete v moč zvezd ali ne, je kombinacija kristalov, kadil in malo astrološke zabave vedno dobra ideja za popestritev dneva. In če se vam zdi, da bi kateri od teh kamnov ali kadil lahko okrepil vašo astrološko izkušnjo, zakaj ne bi poskusili? Konec koncev, v astrologiji, kot v življenju, je včasih najbolje slediti zvezdam - in seveda, malo smeha in kristalov za dodatno magijo!

 

PS;
Imate prav, slike niso PRAVE.. le zakaj?
Ko smo fotografa prosili, naj posname horoskopske znake, ni šlo vse po načrtu. Oven je odskočil s prizorišča, še preden smo lahko rekli 'Oven'! Bik? No, bil je tako trmast, da je fotograf skordaj obupal in rekel: 'To je bila pa bikovska!' Dvojčka nista mogla biti na istem mestu hkrati, kar je fotografa spravilo v obup. Rak se je skril v svoj oklep, ne da bi pustil, da ga kdo posname. Lev? Ta je bil tako hitro v središču pozornosti, da je fotograf komaj ujel njegovo grivo. Devica je bila preveč zaposlena s kritiziranjem svojega lastnega portreta, da bi fotograf sploh lahko nadaljeval. Tehtnica je nenehno spreminjala mnenje o tem, kako bi morala izgledati. Škorpijon je bil tako skrivnosten, da je fotografu uspelo posneti le njegovo senco. Strelec je izginil na lov za novimi dogodivščinami, preden je fotograf sploh začel. Kozorog se je povzpel na najvišji vrh fotografovega stojala in zavrnil sodelovanje. Vodnar je bil preveč zaposlen z izumljanjem novih tehnologij, da bi poziral. In Ribi? Ah, Ribi sta plavali stran v globine fotografove domišljije, kjer jih nihče ni mogel najti.
Nazaj na spletni dnevnik

1 komentar

Incredible .Amazing!Thanks a lot!

AVONA TOSSI

Napišite komentar