Palo Santo: Zapestnica, ki združuje lepoto in duhovnost svetega lesa

palo santo zaspestnica

Palo Santo: Zapestnica, ki združuje lepoto in duhovnost svetega lesa

V svetu duhovnosti obstaja veliko različnih načinov, kako se povezati z energijami narave in se dvigniti na višjo raven zavedanja.

Eden od teh načinov je uporaba zapestnic iz svetega lesa oziroma palo santa. Sveti les je drevo, ki izvira iz Južne Amerike. Njegova zgodba pa je prepletena z bogato duhovno dediščino. V tem blogu bomo raziskali zapestnice iz palo santa in njihov pomen v sodobnem svetu.

Palo Santo - Zapestnica

Palo Santo, kar v španščini pomeni "sveti les", je drevo, ki ga najdemo v osrednji in južni Ameriki. Njegovo ime mu je bilo dano zaradi izjemne dišave, ki se sprosti, ko drevo gori ali ko ga uporabljamo v obliki eteričnega olja. Domačini v teh regijah že stoletja uporabljajo sveti les za različne namene, vključno s čiščenjem prostorov, sebe, odganjanjem negativnih energij in povečevanjem duhovnega zavedanja.

Sveti les - palo santo

Metafizične lastnosti svetega lesa:

Palo Santo je poznan po svojih močnih duhovnih in energetskih lastnostih. Uporaba palo santa naj bi imela pomirjujoč učinek, odganjala slabe energije ter prinašala jasnost in zaščito. Številni ljudje verjamejo, da sveti les povečuje kreativnost in spodbuja duhovno rast, velikokrat se ga uporablja tudi pri meditaciji. Z uporabo zapestnice iz palo santa lahko nosimo te energije ves dan.

Zapestnice iz svetega lesa:

Zapestnice iz palo santa so oblikovane tako, da ohranjajo naravno lepoto in lastnosti tega svetega lesa. Narejene so iz majhnih lesenih kroglic palo santa, povezanih z dvojnim elastičnim trakom, da držijo dlje. Vsaka zapestnica je unikatna, saj imajo lesene kroglice različne oblike, barve in teksture. To zagotavlja, da je vsaka zapestnica iz palo santa nekaj posebnega, prilagojena posamezniku, ki jo nosi. Poleg tega pa tudi izjemno diši.

Zapestnice najdeš TUKAJ

palo santo zapestnica
Nazaj na spletni dnevnik

Napišite komentar