Kristali za v spalnico

Kristali za v spalnico (miren spanec, strast, ljubezen)

Kristali za v spalnico

Kristali, ki so super za v spalnico. Ki so super za odstranjevanje negativne energije iz celotnega dneva in vam pomagajo začeti nov dan. Če želite kristal postaviti zraven pojstelje lahko uporabljate tudi surove kristale, če pa želite kristal postaviti pod povšter ali pod vzmetnico, pa uporabite žepne kristale.

Katere kristale priporočam?

1. Ametist

Trgovina s kristali - ametist

Ametist deluje na kronsko čarko in tretje oko. Imenuje se tudi naravno pomirjevalo, saj je izredno pomirjujajoč kristal, ki vam bo pomagal do nežnega umirjenega spanca. 

Postavite ga poleg pojstelje in pomagal vam bo proti nespečnosti, glavobolu in pomagal vam bo izboljsati sanje. 

Če želite, si lahko svoje sanje zapisujete, saj vam bo ametist nekaj sporočal preko sanj.

 

"Always dare to dream. For as long as there’s a dream, there is hope, and as long as there is hope, there is joy in living."

 

2. Labradorit

Trgovina s kristali - labradorit

Labradorit je povezan s tretjim očesom in grleno čakro. Je super kristal za čiščenje aure in prinašanje prijetnega umirjenega spanca. 

Če ste pod stresom vas bo labradorit pomiril pred spanjem in vam omogočil prijeten spanec, lajša tudi nelagodja in ščiti vašo energijo. 

 

3. Črni turmalin

Trgovina s kristali - črni turmalin

Ko se želite zaščititi pred negativno energijo, ki jo nosite v sebi zaradi napornega dneva, ali pa se želite zaščititi pred nočnimi morami, je črni turmalin enkratna izbira. 

Spalnica je prostor v katerem se želimo počutiti varne in turmalin vam bo pomagal pri tem, saj blokira negativno energijo, da ne more vstopiti v spalnico, kar vam omogoča spanec brez stresa.

 

4. Selenit

Trgovina s kristali - Selenit

Medtem, ko črni turmalin blokita negativno energijo, selenit je znan po tem, da jo prečisti. 
Selenit je poimenovan po Grški boginji Lune in očisti energijo, vašo auro in tudi druge kristale. 

Če opažate, da drugi kristali ne delujejo več, ali pa njihova energija slabi, postavite zraven selenit, da ga očisti.

 

“Be above the negative energy of others. Refuse to allow their negativity to affect you. Instead, allow your positive energy to cancel their negative energy.”

 

5. Dimljeni Kremen

Trgovina s kristali - dimljeni kremen

Če vam črni turmalin ni najbolj po godu, se z njim lahko primerja dimljeni kvarc. Je super zaščitnik pred negativno energijo, še bolje pa bo deloval, če boste meditirali z njim preden greste spat. 

 

6. Karneol

Trgovina s kristali - Karneol

Ta kristal deluje na sakralno čakro, čakro strasti. Pazite s karneolom in ga uporabljajte le takrat, ko si želite strasti in nato ga odstranite iz spalnice saj bo zagotovo motil vaš spanec.

 

7. Roževec

Trgovina s kristali - roževec

Roževec je kristal ljubezni. V vašo spalnico bo prinesel nežnost, mirno energijo, ki vam bo pomagala do samoljubezni in privabila novo ljubezen. Lahko ga uporabite tudi za zdravljenje srca prejšnih zvez. 

Roževec vas bo pomiril in vam prinesel prijeten, ljubeč spanec.

 

 “We can only learn to love by loving.”

 

 

Nazaj na spletni dnevnik

Napišite komentar